Špaldová celozrnná těstovina Tagliolini BIO 500g
Těstoviny Tagliolini ze špaldové celozrnné mouky v BIO kvalitě
Čtěte více …Těstoviny pocházejí z malé rodinné firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilí, které se používá k výrobě všech těstovin je vypěstováno BIO způsobem na polích ve vzdálenosti maximálně 10 km od výroby a je pomleto tradičním způsobem na kamenném mlýně.
Celozrnné špaldové těstoviny z tvrdé pšenice v BIO kvalitě.
Těstoviny vyrobené ze špaldové mouky mají vyšší obsah vlákniny a minerálů než těstoviny z bílé mouky a zachovávají si lipidově-vitamínové vlastnosti nezměněné, jsou vyváženější a mají nižší glykemický index.
Výrobce:
Mulino Val d´Orcia, Itálie
Složení:
BIO celozrnná mouka z tvrdé pšenice, voda
Min. trvanlivost: 04/2024
Výživové hodnoty (průměr na 100 g):
Energie 1496 kJ/354 Kcal, Mastné kyseliny 3,58 gz toho nasycené 0,5 g, Sacharidy 63,67 gz toho cukry 3,86 g, Vláknina 8,26 g, Bílkoviny 12,66 g, Sůl 0,004 g
Alergeny: lepek (1)