Špaldová celozrnná těstovina Fusilli BIO 500g
Těstoviny Fusilli ze špaldové celozrnné mouky v BIO kvalitě
Čtěte více …Těstoviny vyrobené ze špaldové mouky mají vyšší obsah vlákniny a minerálů než těstoviny z bílé mouky a zachovávají si lipidově-vitamínové vlastnosti nezměněné, jsou vyváženější a mají nižší glykemický index.
Těstoviny pocházejí z malé rodinné firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilí, které se používá k výrobě všech těstovin je vypěstováno BIO způsobem na polích ve vzdálenosti maximálně 10 km od výroby a je pomleto tradičním způsobem na kamenném mlýně.
Hmotnost: 500 g
Výrobce: Mulino Val d´Orcia, Itálie
Složení: BIO celozrnná mouka z tvrdé pšenice, voda
Min.trvanlivost: 05/2024
Alergeny: lepek (1)
Výživové hodnoty (průměr na 100 g):
Energie 1382 kJ/330 Kcal, mastné kyseliny 2,2 z toho nasycené g 0,22 g, sacharidy 64,8 gz toho cukry 3,0 g, vláknina 7,1 g, bílkoviny 13,3 g, sůl 0,02 g