Špaldová celozrnná těstovina Tagliatelle BIO 500g
Těstoviny Tagliatelle ze špaldové celozrnné mouky v BIO kvalitě
Čtěte více …Těstoviny pocházejí z malé rodinné firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilí, které se používá k výrobě všech těstovin je vypěstováno BIO způsobem na polích ve vzdálenosti maximálně 10 km od výroby a je pomleto tradičním způsobem na kamenném mlýně.
Celozrnné špaldové těstoviny z tvrdé pšenice v BIO kvalitě.
Těstoviny vyrobené ze špaldové mouky mají vyšší obsah vlákniny a minerálů než těstoviny z bílé mouky a zachovávají si lipidově-vitamínové vlastnosti nezměněné, jsou vyváženější a mají nižší glykemický index.
Doba vaření 10/12 min
Hmotnost: 500g
Výrobce:
Mulino Val d´Orcia, Itálie
Složení:
Celozrnná BIO špaldová mouka, voda
Min. trvanlivost: 05/2024
Výživové hodnoty (průměr na 100 g):
Energie 1382 kJ/330 Kcal, Mastné kyseliny 2,2 z toho nasycené 0,22 g, Sacharidy 64,8 gz toho cukry 3,0 g, Vláknina 7,1 g, Bílkoviny 13,00 g
Alergeny: lepek (1)