Sklizeň: ruční sklizeň, konec září / začátek října
Fermentace: s domácími kvasinkami, podle ročníku, mezi 25 až 30 dny macerace na slupkách, s ručním mícháním, v ocelových nádržích, 15 a 20 hl, bez použití siřičitanů a čerpadel po celou dobu fermentace
Zrání: v ocelové nádrži po dobu 5 měsíců zrání na ušlechtilých kalech.
Rafinace: v láhvi minimálně 8 měsíců
Hrozny: 70 % Sangiovese, 20 % Canaiolo, 10 % Trebbiano
Výroba lahví: 2500 ks
Alkohol: 12,5%
Objem: 0,75 l
Barva: červená
Výrobce: Le Masse, Itálie
Oblast výroby: Barberino Val dìElsa, Toskánsko
Nadmořská výška: 250 m nm
Vinice: 40leté rostliny