Bezlepková těstovina Čočkové Fusilli BIO 250g
Těstoviny Fosilli z čočkové mouky v BIO kvalitě
Čtěte více …Tyto těstoviny pocházejí z rodinné firmy Mulino Val d´Orcia, která těstoviny vyrábí tradičním způsobem. Jsou vyrobeny z čočkové mouky. Čočka je obzvláště bohatá na bílkoviny, jakož i železo a užitečná v boji proti stavům anémie a vyčerpání; Čočka patří mezi nejstravitelnější luštěniny, bohatá na vlákninu, obsahuje vysoké množství minerálních solí jako: vápník, fosfor, železo a zinek; vitamíny B1, B2, B3.
Čas vaření: 4 - 5 minut
Hmotnost: 250g
Výrobce: Mulino Val d´Orcia, Itálie
Složení: BIO čočková mouka
Min. trvanlivost: 05/2024
Výživové hodnoty (průměr na 100 g):
Energie 1410 kJ/333 Kcal, Tuky 1,7g z toho nasycené 0,4g, Sacharidy 52g z toho cukry 1,2g, Vláknina 10,4g, Bílkoviny 25g, Sůl 0,002g